Diensten

Traject

Het innovatietraject duurt 6 – 8 maanden is bedoeld voor organisaties die willen innoveren en van Design Thinking hun werkwijze willen maken. Stap voor stap begeleid ik een kernteam van maximaal 10 medewerkers door het innovatieproces met als doel dat ik mijzelf overbodig en misbaar maak wanneer het traject is afgerond zodat je ook zonder mij kan blijven innoveren.

Workshop

De innovatieworkshop duurt een (dag)deel en is bedoeld voor teams die kennis willen maken met verschillende innovatietechnieken. In deze sessie gaan we aan de slag met een uitdaging waar jouw team op dat moment mee worstelt en passen we de theorie gelijk toe in de praktijk. Ik laat je kennismaken met trendwatching, brainstormen, prototyping en/of design thinking.

De workshop is zowel fysiek als digitaal mogelijk.

Spreker

Ik ben in te huren als spreker voor congressen, inspiratiedagen of andere bijeenkomsten. Het publiek kan variëren van kleinschalige groepen (<20) of grootschalige events (>400). Onderwerpen die aan bod komen zijn: Trendwatching, Design Thinking, Innovatie. De duur van de lezing is afhankelijk van jouw vraag, met een minimale duur van 30 minuten

Bekijk hier mijn gratis webinar ‘Hoe Design Thinking je de crisis door kan helpen’ op de Digital Days West-Brabant