Wat ik doe

Op zoek naar een no nonsens innovatie expert? Ik richt me op het lange termijn succes van jouw bedrijf en neem afscheid van eenmalige, heel gezellige, maar niet zo effectieve hei-dagen. Dit uit zich in een innovatietraject of innovatiesessie. Daarnaast kun je mij inhuren als spreker over onderwerpen als Trendwatching, Design Thinking en Hoe kun je innoveren?

Innovatietraject

Innovatiesessie

Spreker

Het innovatietraject duurt 6 – 8 maanden is bedoeld voor teams die willen innoveren binnen hun eigen organisatie en van Design Thinking hun werkwijze willen maken. Stap voor stap begeleid ik jouw team door het innovatieproces met als doel dat ik mijzelf overbodig en misbaar maak wanneer het traject is afgerond zodat je ook zonder mij kan blijven innoveren.

De innovatiesessie duurt een (dag)deel en is bedoeld voor teams die kennis willen maken met verschillende innovatietechnieken. In deze sessie gaan we aan de slag met een uitdaging waar jouw team op dat moment mee worstelt en passen we de theorie gelijk toe in de praktijk. Ik laat je kennismaken met trendwatching, brainstormen, prototyping en/of design thinking.

Ik ben in te huren als spreker voor congressen, inspiratiedagen of andere bijeenkomsten. Het publiek kan variëren van kleinschalige groepen (<20) of grootschalige events (>200). Onderwerpen die aan bod komen zijn: Trendwatching, Design Thinking, Innovatie. De duur van de lezing is afhankelijk van jouw vraag, met een minimale duur van 30 minuten.

Bekijk hier mijn gratis webinar ‘Hoe Design Thinking je de crisis door kan helpen’ op de Digital Days West-Brabant